if i fall

12 år i skolan tillsammans, helt sjukt. Hur ska jag klara mig själv uta i arbetslivet, utan dig..? Du som alltid hjälpt mig med prov, scheman, tider osv osv. Så många gånger du ringt och väckt mig på mornarna ochknackat på mitt fönster för att jag ska vakna. Herregud, min fina klippa! Det spelar ingen roll om vi inte längre kommer gå i samma klass eller träffas varje dag längre, du kommer alltid vara min bästa vän och jag kommer alltid ringa dig om jag behöver hjälp. Från vaggan till graven, och så förblir det bästa du ♥

Flickan i sången

På väg till Stockholm med min fina klass. Är så o-tagg på studenten och allt idag för jag kommer verkligen sakna dom här människor så jäkla mycket!


Vilken färg har själen, älskling?

Försöker att fokucera på skolan nu, det sista som är kvar. Ta hand om mig själv och sätta mig själv i första rummet, ja jag vet hur egocentriskt det låter men jag tänker inte falla tillbaka. Jag vet vilken jobbig vecka jag har framför mig och därför tänker jag vara ego nu så jag är stark. Jag har också insett ännu en gång hur mycket mina fina vänner betyder för mig, vilken livskraft dom är för mig och inte tala om Philip, min älskade Philip! Alla ni där ute skulle behöva ha någon som han, jag kan vara jävlig och allt men ändå står han bara och ler mot mig och gör verkligen allt för att jag ska ha det så bra som möjligt, han älskar mig för den jag är och det sista han försöker med är att ändra på mig. Tyvärr så delar jag inte av mig av sånna dyrbara godbitar så keep on looking efter någon som är som han, min Philip ♥Snurra min jord igen.

Jag vill inte ens tänka vilken dag det är, vad jag ska göra i helgen, hur mycket klockan är.. Vill bara stanna tiden och komma ikapp livet -för jag är långt bort, någon annanstans där livet inte är. På tisdag tar jag studenten med betyg som är så kassa att gud pissar på mig.
Två dagar efter min studentdag är helvetes dagen kommen, dagen som gett mig sömnlösa nätter, brännande tårar, panik och andnöd sen i februari. Dagen jag ska sitta och berätta om en historia för en jävlans massa folk, en historia jag inte vill nämna längre. Historian som alltid kommer äta upp mig inuti.
Efter det, vad gör jag då? Jag har inget jobb. Jag har sökt en massa jobb på flera olika ställen men ingen verkar vilja ha mig. "sommaren 2012 då Josefin Holmgren blev en fattig alkoholiserad psykstörd parkjunky" Värdelöst,värdelösa skitbög.  

Pausa Pausa PAUSA. Jag hinner inte med, hinner inte tänka och hinner definitivt inte leva. Jag vill tillbaka till mitt normala liv, där jag somnade med ett leende på läpparna och var alltid så nyfiken på vad morgondagen hade att bjuda på, allt skulle gå i 170 km/h och det skulle hända saker hela tiden. Nu vill jag bara pausa tiden och kanske spola tillbaka lite gran, eller iallafall pausa och låta mig springa ikapp. Men jag är nog dödsdömd, this is the end of my story.

.

Att acceptera eller godta ett förlåt ger dig inte friheten att göra om samma misstag mot mig igen. Ber om om ursäkt för någonting betyder det att man ångrar det så varför göra om det? Jag är så trött på allt som har med människor att göra.

I like how it feels

Dom senaste dagarna har jag bara njutit av livet med mina underbara vänner. Studentskiva hade vi i måndags och det var Så grymt! Jag var lite för full vid middagen men sen blev det bättre ;-) åkt och vidgat vyer med Sofie ute i det fina vädret, tonat hennes rutor och ja bara njutit! :-)


För ensamt kvar hatet brinner liksom hämndens begär, för mörkret i mig alltid vinner du ska dö, jag svär.

Jag överlever, jag lovar.  Lite halvt om halvt iallafall. Kommer tillbaka inom snar framtid.

wondering

Ibland undrar jag varför. Varför står jag kvar här? Varför gör jag det jag inte ens tycker om? Varför umgås jag med endel som jag inte vill? Varför är jag kvar här och tar massa skit?  Ja ibland blir det för mycket, ibland behöver man försvinna, stänga av. Idag är en sån dag och jag tänker göra det. nu.

Jag dör va snyggt!!

Jag blir tokig! Typ det enda jag har i huvudet nu är tatueringar, hur jag vill ha dom, vart jag vill ha om osv. Jag gör bilder i huvet och sitter och kollar på telefonen hela tiden. Ge mig en massa pengar så jag kan tatuera mig, hela mig!

:-)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3304872/images/2012/pic_202655134.jpg" class="image">


One way

Idag är jag helt död. Har druckit i 3 dagar och var på studentskiva igår. Men jag var i skolan i tid och har jobbat på bra. Vill bara hem till sängen och sova nuuuu


cupake?


Hahaha jag har faktiskt ingen aning. heter det cupcake?
Dont blame me, jag åt min första igår ;-)

On the fucking road

Fredag, tröttdag, segdag, men snart (läs över 2 timmar) är det dags att åka hem och gör det jag känner för! Idag i skolan var det projektarbete redovisning , det var nice för man fick chips, cider cuppycakes m.m ååh på tal om cuppycake så åt jag min allra första idag, ser god ut va?? :-)


bebbbbiiiis

Idag är en bra dag känner jag, för en gång skull! Jag har städat lite på mitt rum, tagit en sväng på crosstrainern, duschat, tvättat och tagit det lungt! Det känns riktigt bra, har fortfarande massa tankar i huvudet men jag tror att allt löser sig snart, faktiskt. Någon gång så kommer allt med rättegången och det var över, jag kommer få ett jobb och allt det där. Idag har jag mest tänkt på att jag vill ha en bebis haha. Men tänk va mysigt med en tjockis mage och köpa massa kläder och sen när den ploppar ut så kan man känna att man har något som bara är min, som jag kommer ta hand om och hjälpa här i livet, somna med och vakna med, lukta på ÅÅH nu blir jag tårögd!
Ska försöka övertala Darling P efter jag tagit studenten och går han inte med på det så får jag völl sluta med p-piller ;-)

fuckit

Ge mig pengar
Ge mig ett jobb
Ge mig en fungrande kropp
Ge mig tusentals resor
Ge mig hopp om människan.
tja, kanske lite mycket begärt men vet ni vad? Jag skiter i barnen i afrika, jag skiter i svält, jag skiter i fattigdom. Det finns alltid någon som har det bättre och värre. Alla nadra tänker ju på sig själva så då gör jag också det!

långt här ifrån

Jag är för tom för att skriva. för trasig för att vara jag. Jag hatar att vara beroende av folk, jag vill kunna somna om natten själv utan att jag verkligen måste få ett sms av min darlingP där han skriver att han ringer när han slutar imorgon, hur mycket han tycker om mig och hur mycket vi ska göra tillsammans, jag måste alltid kolla en extra gång så att dörren är låst så ingen i min familj kommer till skada, jag måste alltid känna på mig själv och se om jag verkligen lever, överlever. Jag går konstant och oroar mig över saker -vad kommer hända med mig? Vad kommer hända sen? Hur ska jag klara mig? osv osv osv.
Ni som säger att ni är sällskaps sjuka och alltid måste vara med någon, är det för att ni inte tycker om att vara själva och aldrig vill missa något? Ja, jag tror det för jag har varit där förut. Men jag har gått över gränsen, tagit några felsteg för mycket och hamnat i ett beroende, jag är inte sällskaps sjuk längre -jag är beroende av folk.
Det enda som faktiskt snurrar i mitt huvud just nu är allt kring studenten, vad händer efter studenten, kommer jag få ett jobb, kunna försörja mig och leva, ha ett ansvar som jag aldrig haft förr, bli vuxen. Rättegången från helvetet som är 2 dagar efter studenten, vad kommer händå? jag bryter ihop. Om jag inte får ett jobb så komer jag nog sticka, långt här ifrån och skaffa mig ett nytt liv och kanske komma tillbaka om ett år eller så. Ska jag ta ett så stort steg som att gå ut i arbetslivet, klara mig själv, inte ha den trygghet jag haft förut så kan jag lika gärna gå all in. Boka en sistaminutenresa för mina sista pengar till spanien eller grekland och skaffa ett jobb där nere. Jag bara svamlar men jag är berusad på onda tankar.

ge fan i mitt liv.

Jag är arg, förbannad, ledsen, besviken ja jag kan inte sätta ord på vad det är. Det jag vet är iallafall att jag blivit usatt till ett offer -det svarta fåret. Spelar ingen roll vad som händer eller vem som gör vad det är jag som får skit, jag som gjort fel osv osv. Nej jag tycker inte synd om mig själv och ber heller inte er att göra det men ni har ingen aning om hur det är. TEX. i Lördags blev jag facerapead av min syster hon en kompis, dom la upp en bild på en tutte och skrev något i stil som "jag har piercat bröstvårtan" osv. Och det blir ett jävla liv på några vuxna männskor och jag förklara om och om och om igen att det är en facerape, att det inte är jag. tillochmed andra gjorde det MEN ändå så får jag ta alla smällar från olika håll. IDI!!!
Jag kan säga såhär. ingen av er känner mig, ni vet inte vad jag gör, vad jag vill, vad jag pratar om eller tänker på. Bara för att jag bettede mig svinigt och gjorde revolution mot mamma, strippade på en fest, sket i skolan och slogs osv osv när jag var 14 F J O R T O N ÅR så har jag förändrat mig, självklart!! och visst är det också klart att jag inte förändrats helt och hållet med dom som känner mig bör veta att jag inte skulle lägga upp en bild på mig själv naken.
Ni sårar mig och ni ger mig stress mage. jag vill konvertera till islam och slippa er. Fyfan fyfan fyfan. SKÖT ERAT EGET. Jag är 18 år, jag vet vad saker och ting handlar om och bara för att ni är 30+ så betyder inte det att ni kan säga vad ni vill till mig, bestämma över mig, säga vad jag ska göra och inte göra. Ni har ingenting och göra med mitt liv och mina val, just face it. OCH KOM IHÅG, DET VAR INTE ENS JAG SOM LA UPP BILDEN.MEN TYDLIGEN SÅ ÄR JAG VERKLIGEN DET UTSATTA SVARTAFÅRET.

För ni är ju så jävla perfekta. NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT

Dödödödödödödöd

Allt fuckar ur, folk blir tokiga på mig och jag får skuldkänslor som går över till frossa, jag mår så dåligt att hela min kropp ömmar pga en fucking facerape. JAG STÅR KVAR VID ATT VUXNA SKA INTE HA FB OCH ABSOLUT INTE OM DOM INTE KAN VÅRA SKÄMT.

Jag vet att jag tjatar ut er med samma bilder men testade en ny app på telefon!


Riverside

När allt rasar och livet är bajs, då är ta mig fan alkohol det enda som värmer. Tyck vad ni vill om mig men så är det


Dagen efter

Valborg igår, feting nice alltså! Härliga vänner, fint väder, god mat, bra musik och en skön fylla -det kan ju inte bli bättre! Fixar mer bilder och skriver mer imorgon eller något för nu ska jag ta det lungt med mina vänner


RSS 2.0