FRIDAYYYFredag idag igen, satan vad fort veckorna går! Har jobbat över lite tidigare i veckan för att få sluta tidigare idag för att ulla skulle komma med sin hund till min syster, Men cindy gjorde illa sitt ben så dom kom aldrig :-( Har iallfall varit hos sis och myst med henne mamma jakob elias och lovis! Ikväll blir det troligtvis Lucia tåg i kyrkan, så himla mysigt!  Jag bara ska gå!! 

Imorgon är det fest här hemma för Linda fyller systemet. Kommer bli nica att dra i sig några kalla öl! Men ska ändå ta det hyffsat lungt för på söndag ska jag till bror min och baka pepparkakor med lillfjärsen. :-)
 
 

Torsdag


I tisdags var det Nobel dagen som alla vet, vi hade Nobel lunch i matan och det var super mysigt! 

Försov mig igår men som tur var så var Philip hemma och sjuk så han fick skjutsa mig.  Sen igår kväll fixade vi det sista på 940in och idag ska den besiktigas! När vi var i garaget så ringde mamma och kollade så vi var där, det var nämligen en krock mellan personbil och lastbil vid dinx. (Hon ringer alltid och kollar så det inte är någon av oss) det var inte vi men det var en kompis till oss som heter Emil. Allt gick bra med honom och det är huvudsaken, bilar finns det gott om men bara ett liv! 
Måndag -garage häng

 
Om jag inte sagt det tidigare så säger jag det nu; jag och phillan har köpt en vinterbil! Har för mestadels pysslat om den dom senaste dagarna och det är så kul!  Jag har lackat om grillen och bytt baklysen, samt gjort en affär med baklysna, riktigt grym är jag :-D 
Imorgon ska jag polera och troligtvis lacka om fälgarna. Så himla kul att hålla på i garaget tycker jag, Philip ska va glad att han har en tjej som gillar motorer! Skämt å Sido. 

Idag fick jag reda på att jag ska få en prov anställning i januari. Skönt att höra faktiskt men är lite kluven då stället inte har bästa ryktet men jag ska ge det en chans eller två!
you can count on me


Den här tjejen har torkat mina tårar så många gånger, hon har fått mig att skratta trots att jag har haft dom värsta tiderna i mitt liv. Hon har rest mig upp fall efter fall. Så många gånger vi låg och höll om varandra i min säng, med gråten i halsen och ögonen uppsvällda som tennisbollar, men vi hade varandra, vi förstod varandra så in åt helvete bra, Vi behövde inte säga eller göra något, vi bara låg där tills vi kände för att stiga upp. så många gånger jag blivit arg för hon ringt och väckt mig mitt inatten för skit saker egentligen, både bra och dåliga.  Jag vill inte glömma någon av mina andra vänner som också ställt upp för mig och jag älskar er och är evigt tacksam över det. Men den här tjejen förstod mig -För vi satt i samma båt. 

För 3 år sen kunde jag aldrig tro att vi stå där vi står idag. Vi var så trasiga och små, nu känns det som att alla tårar vi fällde då vattnade oss och nu står vi här som stora och mogna blommor. Även om vi då och då bara vill lägga oss och dö så gör vi inte det, för vi vet bättre nu.  

Jag är glad att jag fick dela den där kassa och mörka tiden med just dig, hur dumt det än låter så är jag så jävla glad att vi var där tillsammans. Love u bestie <3
 


Hand i hand genom livet mot och medgångar. 

"If you're tossin' and you're turnin'
And you just can't fall asleep
I'll sing a song beside you
And if you ever forget how much you really mean to me
Every day I will remind you, you can count on me"

Tomten jag vill ha en riktig julTredje dagen jag är hemma idag, så tråkigt och så jobbigt, Det går liksom som en bergochdalbana, på morgonen mår jag skit sen mår jag bra sen mår jag skit och sen runt 5 tiden mår jag bra, as konstigt. Men orkar man inte ens ligga i sängen så orkar man inte jobba och eftersom jag jobbar med mat så får jag helt enkelt inte jobba när jag är förkyld. synd bara att jag kommer vara förkyld fram till april 2014 haha #astmabarn

Idag är det Fredag och jag ska på julbord med philips jobb, alltid lika kul och trevligt! och då tänker ni "Ska hon på julbord när hon är sjuk och hemma från jobbet?" Men nu mår jag hyffsat och ska ta en alvedon så jag inte får ont i huvudet, synd bara att Philip tror att jag är en knarkare så han har gömt alla värktabletter (!!!!!!) så jag måste vänta tills han kommer hem.  ååh juste! Igår köpte vi vinterbil, min allra första bil :-D Vi delar på den och sen när jag tar körkort så tar jag över den tills vi hitter en annan till mig.

 

RSS 2.0