you can count on me


Den här tjejen har torkat mina tårar så många gånger, hon har fått mig att skratta trots att jag har haft dom värsta tiderna i mitt liv. Hon har rest mig upp fall efter fall. Så många gånger vi låg och höll om varandra i min säng, med gråten i halsen och ögonen uppsvällda som tennisbollar, men vi hade varandra, vi förstod varandra så in åt helvete bra, Vi behövde inte säga eller göra något, vi bara låg där tills vi kände för att stiga upp. så många gånger jag blivit arg för hon ringt och väckt mig mitt inatten för skit saker egentligen, både bra och dåliga.  Jag vill inte glömma någon av mina andra vänner som också ställt upp för mig och jag älskar er och är evigt tacksam över det. Men den här tjejen förstod mig -För vi satt i samma båt. 

För 3 år sen kunde jag aldrig tro att vi stå där vi står idag. Vi var så trasiga och små, nu känns det som att alla tårar vi fällde då vattnade oss och nu står vi här som stora och mogna blommor. Även om vi då och då bara vill lägga oss och dö så gör vi inte det, för vi vet bättre nu.  

Jag är glad att jag fick dela den där kassa och mörka tiden med just dig, hur dumt det än låter så är jag så jävla glad att vi var där tillsammans. Love u bestie <3
 


Hand i hand genom livet mot och medgångar. 

"If you're tossin' and you're turnin'
And you just can't fall asleep
I'll sing a song beside you
And if you ever forget how much you really mean to me
Every day I will remind you, you can count on me"

Kommentarer
Postat av: sofie blom

ÅHHH VAD GLAD JAG BLIR.
ligger här i sängen och fäller några tårar, men denna gång är det gläje tårar. För att du är så förbaskat jävla bra!! För att vi alltid kan komma till varann, även om jag nästan bor på andra sidan jorden nu (känns det som ibland) hehehe, DU är min bästa vän!

2013-12-11 @ 01:03:27
URL: http://nattstad.se/sofieblom

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0