trodde bara att unga mammor rökte på MTV
anledningen till att jag egentligen skriver detta inlägg är för att jag blir livrädd varje gång jag går in på facebook, folk gnäller om så orimla saker, saker som inte ens spelar en stor roll. Allra helst unga mammor, "pengarna räcker inte till, pappan är dum i huvet, soc ger mig inga pengar" osv osv osv,  Det värsta jag någonsin läst det var en ung mamma som skrev "Fan, nu glömde jag köpa cigg och pengarna är snart slut, aja får gå till ica imorgon och köpa ett par skit blöjjor till *namn* så jag har råd med cigg."  Jag blev alldeles till mig och chockad, det är sorgligt att läa sådant. Hur i hela helvete kan man prioritera cigg framför sitt barns bästa? Vem röker ens när man har ett litet barn? Jag förstår inte. Och jag förstår verkligen inte varför man behåller ett barn när ens förhållande är ostadigt, ekonomin as kass och  hela ens liv hänger på en skör tråd typ. Ett barn, en männsika, Inte bara en söt liten bebis som ska vara den sista saknade pussel biten, bara för att ditt liv ska vara fulländat. Jag stöttar unga mammor till 110%, dom som faktsikt klarar sig och allra helst om pappan dragit men man gör allt för sitt barn men ni som sitter vid eran jävla data och gör ingenting annat än att klaga på era barn, på soc, på pappan, på cigg, på pengar, på att eran energi är slut, på att ungen gör massa hyss -Ni borde inte ens ha barn.  Jag har inte barn själv så egentligen har jag nog ingen talan, men mina åsikter måste få komma ut. Jag kan mycket om barn, är faster åt 4 ungar, varit mycket barnvakt till kompisar småsyskon osv. så jag vet ändå vad jag pratar om. Barn tar all din tid och energi, pengar flyger bort med vinden och du hoppas att du skulle kunna skita pengar, barn skitar ner och stökar till hela tiden, men dom är underbara så snälla, SKAFFA INTE BARN OM VARKEN DU, DIN KILLE OCH DIN PLÅNBOK ÄR REDO.   Det är bara synd om barnen, du hade ett val, egentligen flera val. P-piller,kondomer, abort osv. Ditt barn hade inget val men får ändå sitta i sunkig 1:a med dig och pengar från soc, som du dessutom röker upp. 

Nu ska jag inte bara vara negativ, jag tänker även hylla dom unga mammor OCH SJÄLVKLART PAPPOR som skryter om sina barn på facebook, knäpper gulla kort och berättar att deras första tand har kommit, osv osv osv. Vi alla vet att en bebis inte bara är söt, dom skiter grinar, skriker och mycket mer, men det är inget vi utomstånde vill veta när vi går in på facebook.  Jag avgudar er som har ett stadigt liv med era bebisar/barn, ni bevisar liksom motsattsen.  Ni klagande rökmorsor... AVGÅ!!!

Ligger i solen hos sis


Jag klagar inte

Sommarvärmen levererar jävligt bra, nästan för bra.

Under den senaste veckan och lite senare har jag badat med fina människor, druckit öl i massor, ätit Sill med älskling, åkt båt på våran fina sjö, fiskat och fick till och med fisk!! Och mycket mycket mer. Ikväll blir det kräftor för hela slanten!


Onsdag - och dagarna flyger förbi

Det är awesome väder, Philip har semester och jag känner bara att jag skiter i allt och kör på! Som jag skrev tidigare så var vi i Motala i helgen, I måndags blev det spontan fylla och jag kan säga att jag aldrig har varit med om en sån händelserik måndag förut haha.

Jag glider bara runt med dom bästa i mitt liv, pratar skit och myser. Just nu är jag och Philip på väg till besiktningen och ska besiktiga hans pappas Volvo 144 ,i söndags besiktigade vi hans pappas Volvo pv. Jag känner en liten gömd kärlek för gamla Volvo bilar, kanske för att min pappa hade en pv.


levererarHar varit i fina motala i helgen, eller jag och philip åkte dit i Lördags morse och stannade till idag, sov i förtältet och i husvagnen snarkade nicke ulla emil och fille. Det var folkrace festival och vädret var på topp, riktigt nice liten spontan semester! Synd bara att min mage totalt ballar ur hela tiden, förstår inte vad som är fel. Den ena säger att jag är gravid, den andra att jag är undernärd, den andra förstoppad och den andra panik ångest. Nu blev det 3 den andra men var det något jag sket i så var det väll det. I Fredags var vi några få fina personer hemma hos oss och hade lite chill krök. Det är alltid så jävla kul när man är få, skrattade så jag hade ont i magen. Allt från att gömma oss till ägg i hela köket, grymt. 

Nej jag ska kasta upp benen i philips knä nu. ny duschad som jag är. Bästa med allt, Philip har semester i 3 hela veckor, lycka.

 

Hela världen är så underbar..

..så länge jag slipper vara sjuk!! Jag vet att jätte många ser mig som en hypokondriker (som jag säkert också är) men jag börjar typ bli dödligt sjuk, igen! Jag var tok försyld där runt studenten och nu börjas det igen, så jäkla trött på all min otur. Asså vem fan är tok förkyld i juli?!?! Jo jag. 

Försöker ialllafall glömma min förkyldning och lever på om dagarna, solar och har det bra. Längtar verkligen tills Philips får sin semester, bara denna vecka kvar sen så! Vi har inga större planer men ska träffa ett gäng ikväll och snacka om v.31, favorit veckan på året!   yeye, ska kolla på VD nu, förste avsnittet på säsong 3 var det värsta jag sett, har väl aldrig gråtit så mycket haha. 
Torsdag

Riktigt tråkigt väder idag.. Men var med jacq och Linda hela dagen, käkade glass och snackade skit. Philips sålde sin diesel idag och köpte en annan BMW, riktigt fräsch!

Nu sitter jag hemma hos sis och Jakob med mina fina killar, härlig sommar kväll!


Sommardag

Det har varit riktigt fint väder idag, höll på att löka ihjäl här hemma men Ulla kom så drog vi och badade, kvalle tid med bästa bästa! Sen lagade jag mat tills Philip kom hem och efter det så såldes supran, älskade bil! Jag hatade verkligen den i början, tyckte den va ful och dryg men den har varit våran lilla bebis haha.

Helgen bestod av alkohol i måååånga mängder, bilar och finaste vännerna! Min system kamera blev stulen också.. Kul jul. NEJ!


Power meet


Allt och inget


RSS 2.0