Elmia 2013

 
 
Har varit i Jönköping hela helgen med en herrans massa fina människor, god dryck och massvis med bilar från planeten awesome, typ.Jag älskar den här helgen för jag slipper fira påsk och får i stället titta på massa fina bilar och drömma mig bort! Jag är helt död nu och ska alldeles strax gå och sova, min rygg har fuckat ur och min hjärna fungerar inte riktigt som den ska, Men här får ni några bilder från min helg, resten finns på min facebook :-)
 

Kan inte sova så aktiverar mig själv

Kan inte sova, förstår inte! Jag var hur trött som helst när jag hade slutat jobba men tydligen så var det bara en illusion eller något. Har prövat allt men det går inte att somna och nu är jag hur pigg som helst. Efter att ha kollat på allt tänkbart på tv så började jag sminka mig, testade på en mörk sotning och det blev väll ganska okej för att vara första gången. Dom få gånger jag sotat så har jag haft ljusare färger. Här har ni iallafall för och efter bild, redigerade för att ni ska slippa se mitt finniga face! Så där ja, nu har jag tagit den oskulden också. Kanske dags att börja göra "makeup tutorial" videos och lägga upp på youtube? Fast nej.


NEW IN


Legender ❤️

https://cdn3.cdnme.se/3304872/6-3/pic_5150ce37e087c363a9881c3a.jpg" class="image">


Bilder sen sist


It’s so hard to think back to how things used to be and look at it now and realize that things are different and they may never be the same.
Såhär har min vecka sett ut,typ,  sen sist jag bloggade. Mycket roliga saker har hänt och jag njuter av solen, fullt ut! 

 


I got nothing to prove

 Dom senaste dagarna har flytit på himlans bra faktiskt, gjort massa olika saker så som handlat hos en grossist, fått mer pengar än förväntat av försäkringskassan, varit på promenix med linda, ätit middag med ulla och jessixa, kollat på film, färgat håret rött och massa mer. Riktigt trevligt må jag säga. Jag ska bli bättre på att ta kort, jag lovar. Allt är så mycket roligare med kort, visst? :-) 


Bitches be likeVem vill inte ha en snygg kropp? Ja, klart att alla vill det. Men att sjunka så lågt, det fungerar inte. Die Barbie, die.


rubrikjävel

 
 
 
jag är verkligen en urusel bloggare, twittrare,instagrammare och facebookare. Eller jag håller alla sociala medier kär men sköter inte om det på det sätt man ska tror jag. Jag kollar och läser på allas instagram, twitter osv. osv. Gillar, delar ja allt man ska göra. Men min "profil" då, empty, tom, tråkig. Jag måste bli bättre, för jag vet att ni älskar mig, ni älskar mina blogg inlägg, status upptaderingar och bilder på instagram. Man måste värna om sina fans liksom.. 
 
Men jag är en hard working girl, som fan. fast nej. Jag jobbar lagom men chillar mest, jag har ett chill jobb and i love it. Nu ska jag drömma vidare om middagen som står hemma och väntar, slutar om 20 minuter.  Som vanligt svammlar jag mest, kung dä. Har faktiskt massa opublicerade inlägg som jag skulle kunna lägga upp, åsikter och tankar osv. Jag kanske inte riktigt håller på dom åsikterna men kul ändå, kung. Allt är kung    JAG ÄR KUNG.

Försöker du vara djup eller?

 
 
Maten var super god och jag åt tills jag smällde av, nästan. Sen nu blev allting ändrade planer, älskar att sminka mig och fixa för att sen bara ligga hemma på sängen., som alla andra helger, typ.  blää, så tråkigt allting är.  Får ta och fixa filmen från maskeradfesten helt enkelt.

Noppriga tights och moonboots

Låter pojkarna sköta maten idag, det blir grillat och potatisgratäng -mumms! Medans dom fixar och donar så leker jag dj och tar mig ett glas vitt! Härliga fredag :-)


you bleed just to know you are alive

 
 
Har bloggat super dåligt på sistone har jag och säkerligen ni märkt. Men jag ska bättra mig, hade vääärsta planerna med bloggen men dom sprack tror jag., hah.  Just nu lagar jag och philip mat, det blir pasta med sås, super gott! Räkor och kräftstjärtar, mumms! Synd bara att jag inte får bestämma mer för då hade jag haft i musslor också! 

I Lördags hade vi maskeradfest här hemma, hur kul som helst! Ska lägga över bilderna på datan och fixa lite och sen kommer ni också få se dom! Jag vet att jag alltid säger så men jag menar det denna gång.    

 Imorse väckte sofie mig vid 11 tror jag?   Blir alltid lika arg men sen jätte glad för att det är min favorit tjej som kommer :-)  Har varit på jobbet hela dagen typ men nenne linda emma och jacq kom ett tag, riktigt trevligt må jag säga!  
 


Skaffade även Twitter idag @Josefinholmgren tror jag haha, fattar ingenting av skiten men har den för att snoka på tjejer! Följ mig gärna, jag är aktiv som få, iallafall idag ;-)

ordbajsar

 
 
Jaha, då var alla mina problem lösta, att jag inte tänkt på det, -Allt handlar ju om hur man väljer att se på livet
Sen torkar du dig, spolar och går ut i världen som en helt ny människa, typ.
 
Har betalat alla räkningar, funderat ut hur mycket som måste sparas av lönen, det är både Elmia och kreta som står på schemat dom kommande veckorna/månaderna. Ganska sorgligt för plånboken, kommer att få leva på nudlar resten av året, nej då inte så farligt, men whata heck, nudlar är ju gott! Egentligen så bryr jag mig inte så mycket om hur mycket pengar som kommer att gå åt för båda äventyren är helt suveräna! 
 
Right now:  Sitter på jobbet och tänker, funderar på massvis med saker. Jag skrattar lite för mig själv och läser igenom folks bloggar och status updates. Jag är väldigt godtrogen som människa men ibland rinner bägaren över och mitt hån flin dyker fram. Skrattretande människor som lever i en i en fantasi bubbla med en förvrängd verklighet. Det är "kul" med dom som lägger upp bilder och skriver saker som får folk att tro att dom är någon annan, för jag vet eller iallafall har fått en viss uppfattning (av dom flesta)och sen ser man hur dom skriver om sig bakom skärmen och andra tror att dom är "någon". Ett Exempel från min blogg : "Är just nu i garaget med grabbarna, lär mig verktyg och tror att jag kan mecka. höhö Tur att min babe är så duktig!" Typ, Hade jag varit som er andra hade det stått : "Är i garaget och försöker få igång fitt bmwn, aldrig vill den funka, förra veckan böt VI startmotor"   Fattar ni vinkeln? 
Sen skriver jag ofta ironiska inlägg som kan se ut såhär: "Är i garaget, tur att philip har mig som kan något om bilar och motorer så något blir gjort!!"
 
 
YaddaYadda, jag bara skriver massa skit direkt från hjärnan till fingrarna. Men jag hoppas ni förstår vad jag menar. Jag är inte en reporter för att jag gör blogginlägg. Fast det gör jag ju inte heller ;-)

RSS 2.0