I can be the one

Idag är en sån där dag när jag tänker tillbaka på allt som hänt under åren, mest om tiden på högstadiet men också efter det.

Det finns så mycket som jag ångrar, fast bara idag. Jag bråkade mycket men nästan aldrig med mina vänner utan det var tjejer som jag knappt pratade med, jag var kaxig och provocerande mot dom. Att starta bråk var en utav dom bästa sakerna som kunde hända mig på en helg, en gång gick det för långt då jag och min dåvarande kompis sparkade på en tjej som låg ner, helt utan anledning, egentligen. En annan gång var det jag som blev sparkad på av två äldre tjejer, jag känner nu i efterhand att det var det bästa som kunde hända mig då, för för en gång skull var jag inte så kaxig längre och alla smällar och sparkar dom gav mig fick mig att ändra på mig, till det bättre. Jag tänker inte gå in mer på dom händelserna då jag skäms så otroligt mycket och det är inget ni heller behöver veta. Jag är inte alls stolt över den jag var och egentligen finns det ingen bra bortförklaring för det jag gjorde men jag var nere i ett djupt mörker och hade en svår tid.

Men det värsta är inte att jag var som jag var utan det var när jag blev kallad för mobbare, en tjej grinade och skrek och sa att jag hade mobbat henne i 3 år.. Jag blir fortfarande nästan stum när jag tänker på det för jag är verkligen ingen mobbare och när jag har varit uppkäftig har jag "valt ut" folk som inte är svaga! Dessutom var jag kompis med henne i lite över ett år. Men att få höra dom orden sved verkligen och jag ber om ursäkt om du känt dog kränkt eller mobbad av mig.

Idag är jag en helt annan person, jag har lärt mig att hantera saker och ting, jag säger inte alltid som jag tycker och tänker längre, för det kan ibland faktiskt såra. Jag har inte bråkat med någon på jätte länge förutom ett patetiskt bråk med jacq samt en gång när Philip låg i underläge på ett krog bråk, då tåg mitt gamla jag över och det svartnade för mina ögon. Men att slåss löser ingenting, tro mig jag vet. Det jag har skrivit är bara en liten del av allt som snurrar runt i mitt huvud om högstadiet, men kände att det här var det jag ville få ut. Fast egentligen så mycket mer.


youre the bestVårat internet hemma har slutat fungera så har varit väldigt oaktiv på nätet ett tag nu, fast nej haha, Sitter iallafall just nu hemma hos mamma och söker lite jobb m.m. Ska snart in till Lasergame och jobba med linda binda :-) Okej.. det där blev säkert jätte komplicerat för er. Jag ska förklara i kort version!

Lasergame bygger ut och har anställt massa nya till servering, bar m.m (får inte säga allt för mycket), vi är 4 st. som jobbar nu och senare, när allt är klart kommer det bara finnas 2 heltids anställningar, (vi var nästan lovade en varsin men men..) , Självklart får dom 2 som varit där längt dom tjänsterna! Och Jag kommer alltså få jobba som "inhoppare", om det inte blir så att dom lyssnar och ser till mina kunskaper/någon av dom andra två hoppar av.  '
Jag trivs så himla bra på lasergame och vill mer än gärna stanna kvar där, någon dag i veckan ska jag försöka få tag på chiifen och tjata lite mer om vad jag faktiskt kan inom restaurang branchen!

Men, det är bara att vänta och se, kanske får jag ett jobb jag sökt nu som jag trivs ännu bättre på (omöjligt kan tyckas!). Yeye, ska ta och göra lite fint till mammut kommer hem sen ska jag gå till bussen!En himlas gammal bild på Madde mig och ulla, från vaggan till graven ♥

Tore tumör tofflor och rödflagg


Nej, tack men nej.

En gång i tiden var det vi mot världen, ingenting kunde stoppa oss. Du var den enda jag kunde tänka mig att vara med, för du var den enda som var lika trasig och sårbar som mig -vi satt i samma båt. Nu känns det som att det är ett stort hav emellan oss (komiskt nog är det så också.)
När jag hade dom värsta nätterna i mitt liv så sov du bredvid mig, när allt brast så söp du skallen i bitar med mig och när livet började gå i sina rätta spår så var vi lyckliga tillsammans. Det finns då många låtar som påminner mig om våra stunder tillsammans, ibland känns det tungt för hjärtat att dom, som det iallafall känns, är över.

Vart är vi nu? Kanske är våran bok slut här, kanske behövde vi bara varandra under den mörka tiden?

'Jag saknar dig min bästa vän.


Jag har det jäkligt bra!


En del av Kreta resan


Fredag

Ledig idag så har solat, städat, tvättat och packat! Just nu sitter jag på dinx med Madde, Emelie, Linda och syster, dricker lite cola och äter mjukglass! Ska snart gå hem och fortsätta med packningen :-)

Och nej, jag orkar inte en hel glass så aris fixar med ketchup koppar!


just give me a reason.Men vilket otroligt härligt väder vi har haft i sverige idag! 
Så tidigt som jag gick upp idag har jag inte gjort sen jag gick i skolan tror jag haha, Var lite lek fröken på jaqcs dagis och det var riktigt kul haha! Sen var det dags för jobb at the lasero, gick bra dää. Nu har jag och philip suttit och sjungt för varandra och tävlat om vem som sjunger bäst -jag, såklart!    Sov dags nu, tidigt uppstigning imorgon också då jag måste packa och tvätta och städa yadda yadda., Kreta på Lördag, klagar inte
 


Ja, alla har vi varit små. Blond och smal, inte helt fel liksom. Imorgon blir det nog till att göra en vlogg, ganska kul kan tyckas, ja jag har kul medans jag gör dom allafall #kaninteblifularelix

 Godnatt

Rallycross


´´You ruined it now.. I hope you can't sleep and you dream about it and when you dream I hope you can't sleep and you scream about it -I hope your conscience eats at you and you can't breathe without me.


Toyota Supra

 

 

It’s so hard to think back to how things used to be and look at it now and realize that things are different and they may never be the same.
Min karriär som bloggare är nog bort blåst för länge sedan, kan tyckas.  Ja vad händer då Sverige? Jag har solat, ätit gott, jobbat, umgåtts med vänner, hinkat lite vin m.m den senaste tiden. Kommer inte ens ihåg vad eller när jag skrev senast..  Idag blev det en tidig uppstigning och en timmes promenad + en sväng förbi plantagen med Ulla madde och syster. Köpte 6st, jordgubbsplantor och 3 andra blommor som såg fina ut haha.  Riktigt trevlig dag. Nu kom precis P ut från duschen så vi ska laga lite mat och mysa! :-)
 


Bild från förra sommaren, härliga tider,

solen lyser gul som en zingo

Vilket härligt sommar väder vi har haft de senaste dagarna, jag njuter fullt ut!

Idag låg jag och Linda ute och solade, det var så varmt så min phone blev överhettad HAHA!


Måndag


En solig söndag!


Laaaaasrrgame


Im lost without you

 
 
 
Underbara älskade, vad vore mina dagar utan dig? Hur skulle jag klara av att göra dom val som jag gör, utan dig? Jag kan inte ens tänka tanken att leva ett liv utan dig. Ibland älskar jag dig så mycket så det gör ont i hela mig. För  jag vet att en dag, kanske imorgon kanske om 4 år, kanske tills döden skiljer oss åt så kommer allting vara slut, kanske ledsnar du, kanske händer det något, kanske skiljer döden oss åt. Men jag ska älska dig för varje dag som går, jag ska behandla dig som du behandlar mig, Jag ska göra allt för dig, precis som du gör för mig. 

Vem kunde tro för 3 år sedan att vi skulle bli ett par? Vi var ju philip och jossan, bästa vänner som helst tog röda faran till en plats långt bort och satt där i flera timmar och snackade skit och bara var. För med dig har jag alltid mått bra, med dig har jag alltid känt mig trygg. Det var ju vi som skrattade åt hur folk bettede sig, hur dom andra paren bråkade och hade sig, Det går inte ens att formulera våran vänskap i text. Så många gånger som du hämtade mig på jordens alla platser,. burit mig från det onda, torkat mina tårar och fått mig att inse att jag var värd bättre.  Kommer du ihåg när vi var så arga på alla så vi sprang ifrån dom, in i skogen och bara satt där? nää, jag tror inte du gör det för vi var fulla, och du var odräglig.   ' Jag kommer aldrig glömma första gången du sa att du älskade mig och jag var din bästa vän, och jag kommer aldrig glömma första gången vi låg i min säng och du sa att du älskade mig mer än så. Jag blev så rädd och osäker så jag var helt stum bara. Men jag är inte längre rädd och osäker, jag vet till 110% att jag älskar dig och vill leva mitt liv med dig.  Jag ångrar inte en sekund att det blev du och jag, för nu har jag världens finaste pojkvän, världens underbaraste bästa vän och min själsfrände. Varje andetag jag tar är för dig. Utan dig skulle jag vara genomskinligt grå.  Jag älskar dig, då-nu-föralltid ♥
 

Bring you down


Lite bilder från allt som jag gjort på senaste, typ.Det kommer finnas mer bilder på facebook så småningom.

RSS 2.0