Fredag :-DNär jag läser igenom mitt förra länga inlägg så känner jag inte igen mig själv. Det känns som att jag vill få mig själv att framstå som en ynklig och sorgens människa, någon som vill ha uppmärksamhet. Men sen kommer jag på att det är ju jag själv som skrivit det och det var absolut inte så jag ville att det inlägget skulle se ut. Det finns en möjlighet att inlägget försvinner, ska bara läsa igenom det en gång till och sen bestämma mig. (Fast nu har väll de flesta av mina läsare redan läst det så whats the point?)

Nog om det, Fredag idag och jag har gått runt med lyckorus genom hela kroppen, hela dagen! Fick sluta tidigare men kom ändå hem 4 för bussarna och jag är inte riktigt vänner. Sitter med hårfärg i nu och snart ska jag möta upp en tjej som sålde mary kay produkter till mig, ska byta dom för blev bara jätte torr i hela ansiktet. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska ta det lungt iaf för imorgon vankas det alkohol för fulla muggar! :-)

Jag måste verkligen lära mig att kontrollera mina känslor. När jag blir glad blir jag LIKSOMSÅHÄRJÄVLAJÄTTEDUNDERSUPERDUPERGLAD och när jag blir arg blir jag blir jag "=#¤(49/Ä%%#/)%#¤())8230 osv osv. Idag fick jag en kärlekvåg när jag satt på bussen, ville börja gråta liksom hahaha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0