Pollenallergi


Var ju i Jönköping förra helgen, det var skönt att komma bort osv. Men känns som att jag kan det där nu, ganska mycket samma bilar varje år, självklart lite nytt också men. Kan helt klart säga att det här var sämsta året.

I måndags fyllde jag år, kom
Massa fina människor och firade mig, och vädret var ju toppen! :-) 
Nu sitter jag på jobbet och dricker kaffe, försov mig imorse och har fortfarande inte riktigt vaknat. Sista dagen på stenröset idag, på måndag är jag tillbaka på Luthagen.."/

Blåkulla here i come!


Idag var det påsklunch på schemat, fixade allt lite finare än vanligt och så fick barnen apelsin juice istället för vatten/mjölk. För några år sedan fick de påskmust men det har man tagit bort, på grund av att det är så mycket socker i det..(Som om det inte är mycket socker i ketchup??)

Imorgon är sista jobbdagen på 4 dagar, fyfan så skönt! Imorgon kväll ska vi äta lite påskmiddag och på fredag åker vi! 
:-)Det ekar tomt


Oj oj vad dålig jag är på att skriva. Så tråkigt när man inte kan gå tillbaka och läsa sen!

Men jag tänkte att jag lägger upp lite bilder från veckorna som varit. 
Idag är det fredag och jag ska till mitt gamla jobb och fika, har saknat dom så mycket så det kommer bli jätte kul!
Åkte eckerö linjen med ett skönt gäng, hände saker som jag inte tar upp här men kul hade vi! 


Lite blandade bilder. Grillade korv hos Nicke ute i solen. Var på Ica maxi och Philip hittade sitt drömhus. Bokat en resa till London med Madelen och Ulla!


Var på krök hemma hos Fille, laver och Max. Bestämde mig för att stanna kvar när alla åkte hem. Jag Linda Albin Emil Max och Fille var uppe till halv 7 då ville vi åka hem. Väl hemma så hade mina två bästa killar värmt upp sängen så kröp ner mellan dom och mös.

Dagen efter Kröket var vi i stan och kastade sopor, satte oss i solen vid någon kyrka, gjorde lite akrobatiska konster osv.  Nu i veckan har jag och Philip pillat med traktorn, ja jag hjälper faktiskt ofta till när jag är i garaget. För det mesta håller jag i saker och sitter i hytten och startar, gasar, bromsar, stänger av ;-) 

Det var typ alla bilder jag hade men nästa helg kommer ni får se mer för då ska jag till Elmia!

RSS 2.0