thats how i goes


En eller flera gånger i livet kommer man vara med om saker som kommer få dig att öppna ögonen eller byta väg i livet. Jag har haft den värsta men ändå den bästa sommaren i mitt liv. Nu efter flera dagar börjar jag bli mig själv igen. Det jag gjorde hoppas jag att jag aldrig mer behöver göra. Det jobbigaste efteråt var att hålla mig på magen, men den här gången var det tomt där inne. Lilla älskling, jag eller snarare vi gjorde det för allas skull, men mest för din skull. Du är värd att ha det allra bästa och det kunde inte vi ge dig just nu..

Jag vet att det jag gjorde var det enda rätta, jag mår bra och jag ångrar det inte. Men det är mycket tankar runt omkring allting, och jag tror inte att det är konstigt. Även om det bara hade gått 2 månader så hade hela mitt kropp förändras och jag visste att det var någonting som inte stämde. (Det är säkert fler av er som läser detta som tycker att det är jätte konstigt att jag skriver ut det här men jag står för det jag har gjort, jag skäms inte. Och varför ska jag inte skriva om det? Är det för att jag vill ha uppmärksamhet? Nej, då hade jag skrivit på facebook, inte här. Jag skriver för att få det ur mig, för att jag inte riktigt vet hur jag ska prata om det.)

Det kommer nog alltid vara lite jobbigt att tänka på dig, att jag kunde haft dig i min famn om några månader, hur skulle du sett ut? vad skulle du ha för personlighet? Skulle du få mitt raka blonda hår, eller Philips bruna lockiga? Många frågor som jag aldrig kommer få svar på, men det uppskattar jag, för om jag får tänka på dig, drömma mig bort om hur det skulle varit och hur du skulle sett ut så betyder det att du alltid kommer leva kvar med mig, på något sätt vill jag tro det iallafall. 
Du ska iallafall veta att det var inte ett lätt val för varken mig eller philip, vi har haft många sömnlösa nätter, tårar och disskutioner hit och dit. vi vill aldrig att det skulle bli såhär, det var inte meningen över huvudtaget. Vi gjorde bort oss, och fick stå vårat kasst -tyvärr fick alla lida över det.

Förlåt mitt lilla hjärta. 

Tisdag


Börjar bli trött på att bara gå hemma nu, saknar struktur i vardagen. Men just nu kan jag inte jobba, så vi får ta det när jag mår bättre!

I lördags var jag, Madde och pauline hemma hos Micka, vi drack och hade det jätte trevligt! Sen blev vi sugna på att dra ut så vi åkte till stan och tog en öl på intetpool sen fixa Micka in oss på flustret så vi slog klackarna i taket där till stängning :-)
I söndags åkte jag Fredrik och Philip upp till Leksand och köpte en bil!
Först stannade vi i Uppsala och åt på chop chop, tyckte inte att det var så bra faktiskt.


Nu ska vi bara fixa olje läckan + en troligtvis luftbubbla i kylaren (?), tona rutor och byta däck så blir det fint sen! 😊


På rosa moln svävar jag omkring


Har slappat hela dagen, i oförsig har jag hjort det nästan hela sommaren men ändå! Kollade på "divergent" med Sofie och sen var jag tvungen att dra, är på väg till stan nu och ska äta middag med jacq och Linda :-) efter det dka jag möta upp Philip så ska vi gå på bio! Jag har haft abstinens efter bio popcorn alldeles för länge nu så jag tvingade på Philip att se "förr eller senare exploderar jag" , tror det kommer var grym!


Just love my new shoes 👌


Sensommar


Jag borde inte ens gå ha en blogg med tanke på hur dålig jag är på att upptadera den..! Men jag kan säga att det händer inte så mcket i mitt liv faktiskt, jag har gjort en sak jag aldrig kommer göra igen men det behöver vi inte gå in på. Jag har också fått ett samtal idag att jag ska jobba min första dag som vikarie på förskola på torsdag! :-)

Jag är lite lätt ledsen över att sommaren är över, det är kallt och mörkt ute, man börjar använda tjockare strumpor samt långärmade tröjor, jag som älskar sol och värme tycker inte alls om detta. Ja visst, det är lite mysigt med höst mörker och fina kläder men jag vill ha sommar och sol!! 
En positiv sak är väll att PH, idol och BB börjar/börjat.


Kan berätta vad jag gjorde i lördags iallafall! 
Jag var på ett sånt himla fint och mysigt bröllop, jag älskar bröllop!  :-)


 Fick varken bra eller många bilder då jag bara hade mobilen!

Fredag -en sån som mig


Då var det fredag igen och även fast jag har haft semester i ca. 8 veckor så har jag längtat till idag, ta några öl och bara mysa med goa vänner :-)

Ni får lite bilder sen sist, som jag inte ens kommer ihåg när det var..


Känns som att jag gjort saker hela tiden, och det är inget jag klagar på. Nu väntar kräftor, räkor och kyckling paj hemma hos mamma!

RSS 2.0