who says i cant get high?"Vad ska jag säga till alla som inte förstår? Alla som säger att jag är stark. Stark?
Jag överlever. Men att överleva är inte detsamma som att klara av att leva. Det finns två alternativ. Att leva eller att dö. Det handlar inte om styrka. Och lever jag så gör jag det som livet kräver. Går upp, äter mat och så vidare. Men jag klarar mig inte."
 
Såhär skrev jag för länge länge sedan i ett inlägg här på bloggen. Jag var inne i ett rum fyllt av mörker och hat, varje dag var en enda stor plåga för mig. Jag var trasig. 
 
Jag hade lämnat min pojkvän någon månad tidigare, lämnat ett förhållande som var osunt och splittrat i säkert tusentals bitar, jag var på polisstationen flera gånger för att bli förhörd, för att lämna bevis matrial osv., Jag sprang ut och in till min dåvarande kurator Det var helt enkelt för mycket som pågick i mitt liv under den tiden för jag mådde inte bra, När jag tittar tillbaka på den tiden så ser jag allt så tydligt, det var så självklart allting, allt förutom jag, jag var borttappat i ett mörker.  Under den tiden sa jag ofta "Jag vill leva, inte överleva" Idag lever jag, till 110%! Även om jag faktiskt kan tycka att jag borde fumla i mörkret just nu då det är mycket som händer runt omkring mig men jag står stadigt med båda fötterna på jorden.  Egentligen är jag tacksam över det som hände mig, för jag kom min kusin så mycket närmre, jag fick bevisat för mig vilka som är mina riktiga vänner,det blev min och Philips början, konstigt nog :-)

2014 har bara börjat och jag ska flytta hem till mamma igen, jag ska bli förflyttad på jobbet och faktiskt bli min egen boss,  mamma har opererat sig och en nära nära "vän" till mig ligger just nu på sjukhus och vi vet inte riktigt vad som är på tok, På Lördag har vi (som jag kallar det) utflyttningsfest, På fredag är det Vagina dag #2. Ja som sagt, mycket pågår i mitt lilla huvud nu.  Vilket ultra luddigt inlägg det hät blev nu.

NYÅRSLISTA

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Bytt jobb, 

Har du några nyårslöften?
Nej jag tror inte på sånt, man ska alltid göra det som känns bra. Följa sina drömmar -Året runt


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, men hela min facebook och instagram kryllar av bilder på små bebisar,

Vilka länder besökte du?
Grekland

Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?
Oj, är helt sämst på datum, 20 April, min 20 år fest. det var galet haha. Sen var det en dag i Maj som jag fick veta att mamma hade en knöl i bröstet.

Största misstaget?
Att min käft är lite för stor ibland, det orsakar problem.


Bästa köpet?
Min Iphone 5 eller min fina 940 :-)


Vad spenderade du mest pengar på?
Mat och onödigheter


Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jag fick jobb och har inte behövt varit beroende av någon. Mammas cancer var godartad!!! Mina fina vänner som alltid ger mig en spark i arslet när jag hållt på att ge upp

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2013?
Avicci - Wake me up   Petra Marklund - Händerna mot himlen m.m


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har nog varit gladare faktiskt, även om 2013 har varit jobbigt många gånger för mig. Men jag är stor nu, jag facear problemen i stället för att gräva ner mig så mycket.

Vad önskar du att du gjort mer?
Visat mina nära och kära hur mycket jag älskar dom. tränat..


Favoritprogram på TV?
Paradise Hotel helt klart Haha

Vad gjorde du på din födelsedag 2013?
Oj jag kommer inte riktigt ihåg..? Eller jo kanske! Dagen innan hade jag ju brakfest här hemma så jag tror att jag inte mådde så bra på min födelsedag men om jag minns rätt så åt jag på kina med mamma philip kjell och Helena? :-)


RSS 2.0