who says i cant get high?"Vad ska jag säga till alla som inte förstår? Alla som säger att jag är stark. Stark?
Jag överlever. Men att överleva är inte detsamma som att klara av att leva. Det finns två alternativ. Att leva eller att dö. Det handlar inte om styrka. Och lever jag så gör jag det som livet kräver. Går upp, äter mat och så vidare. Men jag klarar mig inte."
 
Såhär skrev jag för länge länge sedan i ett inlägg här på bloggen. Jag var inne i ett rum fyllt av mörker och hat, varje dag var en enda stor plåga för mig. Jag var trasig. 
 
Jag hade lämnat min pojkvän någon månad tidigare, lämnat ett förhållande som var osunt och splittrat i säkert tusentals bitar, jag var på polisstationen flera gånger för att bli förhörd, för att lämna bevis matrial osv., Jag sprang ut och in till min dåvarande kurator Det var helt enkelt för mycket som pågick i mitt liv under den tiden för jag mådde inte bra, När jag tittar tillbaka på den tiden så ser jag allt så tydligt, det var så självklart allting, allt förutom jag, jag var borttappat i ett mörker.  Under den tiden sa jag ofta "Jag vill leva, inte överleva" Idag lever jag, till 110%! Även om jag faktiskt kan tycka att jag borde fumla i mörkret just nu då det är mycket som händer runt omkring mig men jag står stadigt med båda fötterna på jorden.  Egentligen är jag tacksam över det som hände mig, för jag kom min kusin så mycket närmre, jag fick bevisat för mig vilka som är mina riktiga vänner,det blev min och Philips början, konstigt nog :-)

2014 har bara börjat och jag ska flytta hem till mamma igen, jag ska bli förflyttad på jobbet och faktiskt bli min egen boss,  mamma har opererat sig och en nära nära "vän" till mig ligger just nu på sjukhus och vi vet inte riktigt vad som är på tok, På Lördag har vi (som jag kallar det) utflyttningsfest, På fredag är det Vagina dag #2. Ja som sagt, mycket pågår i mitt lilla huvud nu.  Vilket ultra luddigt inlägg det hät blev nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0