Onsdag

Har lagt över alla bilder från mobilen till datan för idag åker vi till rättvik och då vill man ju ha plats i telefonen.
Tänkte slänga upp massa bilder här nu så har ni något att titta på i denna tomma bloggsing.
  
 

@ Trollsjön


Är och badar med Madde, Jessica, Jakob och Elias. Super skönt att vara här :-)

ChillerillVilket väder vi har haft hela veckan, det är helt fantastiskt!! :-) 

Jag har solat och badat med fina vänner och spelat super Mario. I Fredags åt jag, Madde, Ulla, Philip och Emil kräftor och myskassen från feskarn i saluhallen -rekommenderas! Vi drack lite alkoholbaserade drycker och spelade roliga spel. På Lördagen gick jag upp tidigt för att åka på baby shower hos Karoline som bara har två månader kvar innan BF. På kvällen grillade vi och drack lite hemma hos Emil och Martina. Idag har jag haft bakfylla from hell.!. Samt köpt en båtmotor, och självklart åkt lite båt :-)

GreklandHar det jävligt bra här på Kreta kan jag lova er, vill nästan inte ens åka hem igen. Såg en skylt i en affär där dom söker personal, jag tänkte nästan söka jobbet och stanna här -det hade varit underbart!

Tänkte lägga upp alla bilder osv sen i ett och samma inlägg, när jag kommer hem.

Okej jag fattar inte dom här bilderna. Hur gamla är folket som gör dom egentligen? Vad gör det om jag har tre killar som bestfriends på snapchat? Hahaha dör..

RSS 2.0