Som en kamphund på speed...

..som u hade sagt det!

Gick upp tidigt idag och duschade och tvättade lite kläder, sen åkte jag och Ulla till stan och käkade en super god lunch! Älskar att ha egen tid med henne, hon förstår mig alltid och kommer jämt med goda råd och förslag :-) 

Om 2 dagar åker jag till Grekland, ska bli underbart att komma bort från allt och alla här hemma. Lite tråkigt att missa power meet men vi har gjort varandra förr och skulle inte klara av en helg till som midsommar helgen..

Så jävla tråkigt att folk ska hålla på och vara otrevliga och förstöra. Skiten tär på mig men jag hoppas att en vecka i Grekland fungerar som terapi. Den dagen jag orkar gå upp ur sängen på morgon utan problem ska jag ta tag i allt, men just nu måste jag fokusera på att orka vardagen. Jävla tur att jag har semester. 
Vad ska men säga?


Midsommar är över för i år och helt ärligt så är jag uppriktigt glad för det. Jag älskar midsomnar, helt klart den bästa helgen på året. Men denna midsommar har fått mig att vakna upp, tänka till, se saker och ting ur ett annat perspektiv och fått mig att vilja förlänga greklandsveckan med 3 veckor till.

Jag hade det jätte bra och super kul och mysigt också! Jag och världens bästa crew fixade en midsommar fest på lördagen som jag tror och hoppas att att folket sent kommer glömma! Synd att inte alla uppskattar att en del fixar och donar. Men vi fick mycket beröm :-) 

Jag har semester nu i ca. 6 veckor, så jävla skönt! Har bara legat hemma och slappat i soffan idag och ska fortsätta med det tills Ulla kommer sen så vi kan ha lite möte!

 
Bild från 2011? Bästa Ulla iallafall 😃


RSS 2.0