Solen lyser och vindarna viner


Idag är det fredag och det kunde ju inte komma mer passande! Har haft en jobbig vecka med massa tandvärk, huvudvärk och jobbiga tankar. Men igår var jag, Madde och Ulla ute och käkade och planerade och pratade massa skit, mina fina tjejor! 💕 

Ikväll ska jag vara med två andra fina tjejor och dricka vin, livet leker!

2 av mina gamla klasskompisar har blivit sjuka, den ena har fått cancer och den andra en propp i hjärnan, sånt får dn verkligen att tänka om och börja inse hur bra man egentligen har det, att man är frisk. Styrkekramar till er två, även om jag inte tror att ni läser detta.

 Nu blir det jobb, ska skynda mig som fan idag så jag kommer hem i tid, nog för att jag slutar 13.00 men man blir ju aldrig nöjd! ;-)LOVEJag och Philip var bästa kompisar i 5 år innan vi blev kära i varandra, det betyder alltså att han såg alla mina sidor, positiva och negativa innan vi blev tillsammans, han visste verkligen allt om mig så ibland undrar jag hur han tänkte när vi började få upp ögonen för varandra, kärleksmässigt. haha. Men är det inte helt fantastiskt att vi bara vara bästavänner i 5 år innan vi ens tänkte tanken på att pussas? 

Jag kommer ihåg att han var min största klippa när jag och V gjorde slut, och jag var ju, som ni vet ett vrak då. Philip började sova med mig när jag inte ville vara ensam och sen vet jag inte vad som hände men vi började bete oss som att vi var tillsammans, vi pussades, jag träffade hans föräldrar osv. Jag vet att jag var jätte orolig att mina känslor för honom bara var en del av mitt sorgarbete, att jag bara ville glömma V. Jag pratade mycket med Madelen och Jacquline om det men dom peppade mig och sa att det säkerligen inte var så, att jag skulle tillåta mig själv vara lycklig med någon annan, med Philip.  Och se vart vi är idag? :-))

Även om jag och Philip visste allt om varandra för 2 år sedan så lär vi oss nya saker varje dag, vi pratar minnen och ser tillbaka när vi var "unga och dumma".  Kommer ni ihåg att jag aldrig skrev Philip förut? Jag skrev alltid Darling P, Jag vet inte varför för alla visste ju redan, det var ingen hemlighet att jag och P var kära i varandra. 

Jag är ju lite kär i kärleken, jag tror verkligen på kärlek! Kärlek är det finaste och bästa jag vet, och när någon inte mår bra i ett förhållande eller det bara inte är bra så gör det ont i mig, för jag vill att kärlek ska vara så där fint så kärlek faktiskt är!
 
 

Igår - Idag - Imorgon 

Jävla skit Torsdag


Har haft världens sämsta dag på jobbet idag, började med att jag skulle åka in tidigare för att hinna med allt men jag försov mig, sen kom både maten och varuleveransen försent och samtidigt. Det var soppa och pannkaka, alltså dubbelt av allt. Var så arg på allting så kastade ett glas ner i diskhon så det gick sönder och då blev jag bara ännu mer arg.. När jag väl kom hem (En timme senare än vanligt) så tog kah en öl och satt ute i solen.

Nu ligger jag hemma i soffan och myser med sjuka mamma och sjuka Philip. Hoppas morgon dagen blir bättre!
Underbara sol!!

Blir man inte lycklig av solen!? Jag njuter till 110% av solen och skulle aldrig sitta inne en solig dag. Idag på jobbet blev jag nästan ledsen för att jag var tvungen att stå inne och diska, jag ville bara kasta smutsdisken i golvet och springa ut till solen.

När jagslutade så ringde jag mamma och sa att hon skulle sätta på kaffe, sagt och gjort. när jag kom hem satte vi oss i solen och drack kaffe och pratade. Philip är hemma och sjuk idag så han var också med, och jessica och jakob och lovis. Madde kom och sa hej rtt tag ockdå när hon hade slutat. 
Måndag -trött och jävligt


I fredags bjöd Ulla och Nicke på tacos, så himla gott! Vi drack, åt och snackade skit. Sen åkte vi till Jessica och Jakob där förra var, och kom så förade vi där innan vi drog till stan och gick ut. Sov hos Emil och Martina för jag var lite små sur (läs så in åt helvete sur) på Philip. Lördagen bestod av hos ute i vårsolen och på kvällen drack jag öl framför mello innan jag och Philip drog till E och M igen ett tag. Även Linda hängde med dit en stund!

Igår åkte jag och Philip och kastade massa sopor på tippen sen drog vi till gränby c och shoppade samt käkade lunch med Madde Jessica och Jakob! På kvällen var vi ute en sväng med Philip och Augusts bilprojekt (som ska säljas, kom och köp!!), höll på att volta och då var det roliga slut haha.

Rich bitch från bubbelroom


Är den inte grymt jävla snygg!? Jag älskar den iallafall, kommer använda den flitigt. Tror den kommer sitta bra med mina svarta jeans och ett par snygga stövlar :-)Smoothie challenge?! :-D


Bubbelroom


OnsdagSånt som får mig att vilja gå till jobbet på morgonen. Eftersom jag är helt själv i köket, och helt ny Så behöver jag verkligen sånt här pepp. Har dåligt självförtroende när det gäller just det här jobbet!

Tatto


Jag tatuerad mig igår. Det är
Min femte tatuering, om man räknar med alla men jag har bara 2 seriösa. Egentligen har jag 4 oseriösa men en räknas inte för den är lika liten som ett riskorn. Haha


 Jag är så jäkla nöjd! :-D

Hoppar du så hoppar jag


Ibland blir jag bara så ledsen och rädd. Rädd för att hamna i det där mörkret igen, rädd för att bli lämnad, rädd för att verkligheten ska komma ikapp mig. 

Men jag förstår inte varför jag blir det, för jag har så underbara människor i mitt liv och mardrömmen är över, jag lever i verkligheten! 
Men gamla minnen kommer upp, jag blir påmind om saker som jag gärna skulle vilja slippa. Jag försöker verkligen blicka framåt och inse hur bra jag har det nu, hur bra jag mår nu. Men ibland kommer det ikapp. 

Jag är evigt tacksam för alla underbara vänner jag har runtomkring mig. Min underbara pojkvän. Ja vad skulle jag göra utan er?

När jag blir deppig så pratar jag med Philip, han vet att jag är rädd för att ramla igen. Men då säger han alltid att han kommer fånga mig. Han är så klok och kommer alltid med lösningar och fina ord när jag är ledsen. Min fina Philip! 

Nu är jag varken ledsen eller rädd men jag behövde skriva av mig lite. Jag är glad för det liv jag lever och de personer jag har i min närvaro. Jag kommer nog alltid vara rädd för att bli den jag var förr men jag kommer också även alltid vara glad för det jag har. Jag älskar livet! Jag älskar kärlek!


Lördag


Gick upp ganska tidigt idag för att åka till stan med Philip Madde Evelina Robin och August, vi åt brunch på gillet och det var så jävla gott! :-) RSS 2.0