LOVEJag och Philip var bästa kompisar i 5 år innan vi blev kära i varandra, det betyder alltså att han såg alla mina sidor, positiva och negativa innan vi blev tillsammans, han visste verkligen allt om mig så ibland undrar jag hur han tänkte när vi började få upp ögonen för varandra, kärleksmässigt. haha. Men är det inte helt fantastiskt att vi bara vara bästavänner i 5 år innan vi ens tänkte tanken på att pussas? 

Jag kommer ihåg att han var min största klippa när jag och V gjorde slut, och jag var ju, som ni vet ett vrak då. Philip började sova med mig när jag inte ville vara ensam och sen vet jag inte vad som hände men vi började bete oss som att vi var tillsammans, vi pussades, jag träffade hans föräldrar osv. Jag vet att jag var jätte orolig att mina känslor för honom bara var en del av mitt sorgarbete, att jag bara ville glömma V. Jag pratade mycket med Madelen och Jacquline om det men dom peppade mig och sa att det säkerligen inte var så, att jag skulle tillåta mig själv vara lycklig med någon annan, med Philip.  Och se vart vi är idag? :-))

Även om jag och Philip visste allt om varandra för 2 år sedan så lär vi oss nya saker varje dag, vi pratar minnen och ser tillbaka när vi var "unga och dumma".  Kommer ni ihåg att jag aldrig skrev Philip förut? Jag skrev alltid Darling P, Jag vet inte varför för alla visste ju redan, det var ingen hemlighet att jag och P var kära i varandra. 

Jag är ju lite kär i kärleken, jag tror verkligen på kärlek! Kärlek är det finaste och bästa jag vet, och när någon inte mår bra i ett förhållande eller det bara inte är bra så gör det ont i mig, för jag vill att kärlek ska vara så där fint så kärlek faktiskt är!
 
 

Igår - Idag - Imorgon 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0