London baby


I tisdags fyllde min älskade farmor år så mamma Jessica och Jakob kom och hämtade mig efter jobbet så åkte vi dit och fikade lite. Sofia var där när vi kom och efter ett tag kom även Ulla Micke och Christine :-)

När vi skulle åla där ifrån svängde vi förbi gränby för både jag och manma behövde hårfärg! Köpte dn skit gullig och skön klänning också. 

Nu är det bara någon timme kvar innan Ulla kommer och hämtar mig och Madde så åker vi mot Arlanda 😍Fredag


Helt otroligt att jag måste kopiera och hålla på för att dom inte tror mig att ingen kompost får komma tillbaka in i köket.. 

Har druckit 3 koppar kaffe och nu ska jag sätta igång att fiska i race fart så jag kommer hem tiiiidigt😊Torsdag -dont you bring your sadness down on meVilken dag detta har varit!! Började men att det var en olycka i Bjk, såg att det var en av min farbrors bilar. Blev självklart orolig, dom tur var gick det hyfsat bra! Bussen fick åka motorvägen till Uppsala, tog mycket längre tid. Mat leverans+ mjölk,ost, bröd leverans jätte försenade och kommer självklart samtidigt. Fick utskällning på jobbet för ingenting, inget som var mitt fel iallafall. Regn och rusk..

Har duschat och fräschat till mig och är nu på väg in till stan igen, ska mysa med Linda och jacqueline en stund, kan behövas efter denna dag. 

Powerking är något jag nästan är beroende av när jag har tjejvecka, Mumms! 


Lover boy


Ni vet när man har tjejvecka och tycker synd om sig själv? Min bästa medicin är att äta och handla vad du vill, för jag tycker att jag är värd det dom får stå ut med skiten. 

Har fönstershoppat (ska inte köpa något innan London) på nätet nu, är lite kär faktiskt. 

Topparna på Bild 1 och 4 är ur balla men kommer nog aldrig klara av alla småkryp som dras till färgen.. Vi får se! Nästa månad får jag börja shoppa igen 😍

Rederiet

 
Att jag älskar serier är ingen hemlighet, jag och Philip kollar just nu på Lost och Tvd och snart börjar ju även Pll! 

Jag kommer hem vid halv 3 och då har jag abstinens efter att kolla haha så jag har börjat kolla på Rederiet! Det är faktiskt bra och man får ju lite flashbacks från när man var liten :-)
Onsdag..

Just nu är jag inte sådär jätte hypad på livet då det lilla röda har knackat på och garanterat mig att jag inte har en bulle i ugnen, Igår hade jag så ont så jag fick åka hem från jobbet, usch det är inte kul.

Men trots det så är jag så himla lycklig, allt jag gör, mina vänner och allt gör mig så lycklig!
Till och med jobbet, fast där är det lite dubbelmoral, ibland är jag så less på det och ibland ogillar jag det mer än allt -men så är det väll nästan för alla?Om 8 dagar åker jag till London med bästa madde och ulla, ska shoppa en ny garderob!

VALLEB


Det ekar verkligen tomt här inne. Men just nu sitter jag på jobbet och har det riktigt skönt, men tråkigt. Ska försöka ta mig i kragen och lägga över bilderna från kameran till datan så ska ni få lite inlägg.

Knäppte bara 2 bilder på¨valborg, det var selfies på mig själv, halv 5 på morgonen så inget jag kommer visa haha.
Men jag hade en jätte bra kväll! Började med att grilla hos august med Madde, philip, ulla sofie, robin, august, emil och martina, lekte roliga lekar och mös bara. Sen drog vi vidare till en Logfest i Viksta, det var så jävla kul, har verkligen så underbara vänner! Även om jag började bråka med två (psykade) tjejer så kan jag säga att kvällen var grym! Vid 3 Insåg jag att det nästan inte var några kvar, det var jag och kanske 6 killar till Men det stoppade inte oss från att dansa någon timme till :-)
 
Nej ska försösöka ringa till servera nu och se vart min leverans är!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0