please mr jailor let my man go freeVarje morgon när jag vaknar tar jag en kopp kaffe och scrollar igenom facebook, instagram och twitter. Och jag kan inte förstå hur många det är som skriver om hur dåligt dom mår, timme efter timme. Jag har ett råd att ge; Ta av dig offerkoftan och gör något åt problemet!
Alla har svackor, alla kommer få gå igenom en tuff period i sina liv, en del fler än andra.
Exakt alla människor har eller kommer att få jobba sig igenom ett mörker, som kommer forma dom som människa. Men ingenting hjälper av att man sitter och skriver en massa på socialamedier, vi alla har nog gjort det men det finns skillnader på att skriva en rad och att skriva hela hela hela tiden. Har din pojkvän gjort slut? Käka lite glass, gråt i någons famn, rök lite för många cigaretter, and get fucking over it. Blivit skadad? Det finns alltid någon som har det värre, gör det bästa av situationen. osv osv.
'
Men helt ärligt, sätt inte på dig offerkoftan för det är inte synd om dig någonstans. Gör något åt problemet istället, finn en lösning, skaffa en blogg jävel och skriv noveller där. åååh jag orkar inte ens skriva mera just nu, är bara så less på svaga små människor :-)

Ioförsig kanske det är är bättre om jag bara avföljer dessa människor..? Jag återkommer om det imorgon, nu ska jag till Nicke och äta gott och dricka bubbel. vi ses på flurran och falcons ikväll!!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0