The hanging tree

Igår var jag och Sofie ute på promenad med hundarna, det var så jäkla kallt ute på gärdet så jag trodde att mitt ansikte skulle falla av, ni vet när det isar i kinderna, hakan osv. Men det var skönt, vi snackade skit och fick frisk luft! På Kvällen drog jag och Philip till Madde och Malin för att glo film som vi gjort nästan varje dag den senaste veckan. Madde är tok grym på att hitta bra filmer så alla sitter som fastklistrade. Hon sa att hon var impad för att till och med JAG kunde kolla klart på en hel film utan att börja hetsa haha.
Eftersom det typ var snöstorm här så har jag hjälp med med både skottning och sandning. Känner mest att jag gjorde ett grymt jobb men måste införskaffa mer maskineri.


I Lördags var det ju falcons som sagt, det var lika grymt som alltid vill jag lova. Är det någon som kan fest så är det dom, classy men ändå lite nasty -Precis som jag vill ha det. 
På Söndagen var vi ett gäng på 10 personer som åt på Lucculus. Kan varit det värsta jag varit med om då jag först inte hittade bil nycklarna, sen hade alla 4 dörrar fryst igen, dags för  lite spinn tyckte däcken så jag hade jävligt svårt att komma ut från våran infart. Sen åkte jag på sladd 3 ggr inom loppet av ca. 3 km. Och nej, jag uppskattar inte oförberedd sladd. Men väl i bälinge där jag skulle plocka upp Gustav och Pontus så bad jag G köra så allt var frid och fröjd sen! Riktigt trevlig kväll måste jag säga :-)


(Bild från middagen hos Ulla och Nicke innan falcons. U är en jävel på mat ska ni veta!)Från fredagen när vi drack lite bärs Hos Jackie. Mina gos tjejer! Ingen vet hur rubbade vi är, tror ingen skulle klara en kväll med oss (när vi är på sånt humör) faktiskt.


Så en lite självis!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0