Onsdag -Midsommar stressen


Har jobbat på dagis idag, det är super kul och alla barn ger så himla mycket kärlek, men även väldigt tungt för huvudet! Slutade sent idag också och sen var jag tvungen att åka till huset och hämta grejer och sen hem till stan. Som tur var så hade P både handlat och börjat laga mat så jag var mer än nöjd när jag kom hem. Sofie kom och umgicks lite och åt med oss. Har pratat i telefon hela kvällen känns det som, det är mycket inför midsommar, som vi ska fira i Bjk i mitt underbara hus! 

Svärförldrarna kom hit en stund också och åkte typ nyss, Vi fick en jätte fin och bra stekpanna i inflyttningspresent. Nu ska jag kolla tredje avsnittet av PLL, jag döööör för att det är så spännande!!

Igår kom vi hem ganska sent för vi kastade massa gammalt skräp från huset osv. Kvalitetstid med familjen kan vi kalla det ;-)Måndag -Nyinflyttad


Nu har vi börjat få i ordning här, bor nästan som i flyttkartonger men det får ta den tid det tar, att vara van med att ha ett helt hus att ställa grejer och packa in saker i förvaring och sen komma till ynka 38 kvadrat är inte så lätt haha. 

Det börjar kännas bättre iallafall, jag vet att jag kommer trivas här och det kommer bli lättare att acceptera att mitt hus numera ägs av någon annan. Man måste lära sig att släppa taget om saker bara, men som sagt, vi är människor och när livet tar vändning och byter riktining så får man lite som panik, för man är van med en annan vardag! Det kommer ta sin lilla tid men jag har så mycket att se fram emot så jag kommer nog inte hinna tänka så mycket. 

Idag åt vi första "riktiga" middagen här (frys-mat i tv soffan, so fancy),
och fick även jätte fina blommor av svärmor! Nu myser vi i soffan och ska snart sova andra natten här, kan lova att jag har en riktig prinsess säng :-)


 

Det är som att en del av mig dörDet är mycket som sker i mitt liv just nu, stora förändringar som får mig att tappa balansen lite ibland, förändringar som är för stora för att handskas med. Det finns liksom ingenting att göra åt saken, det spelar ingen roll hur mycket jag pratar om det, hur många tårar jag fäller eller hur mycket jag ber om att det inte ska ske. Mitt barndoms hem är snart någon annans, Det absolut enda boende som jag någonsin kunnat kalla för hem. Jag kan bo i lyxvilla i karibien, i ett torp i skogen eller en lägenhet i stan, Men jag kommer aldrig någonsin kunna kalla det för mitt hem. Ett hem är den största trygghet en människa kan ha, och snart har jag inte det mer. Huset som min pappa köpte, där mina föräldrar uppfostrade mig, huset där jag grät mina första tårar, där jag har skrattat tills jag fått ont i magen, huset jag klivit in i och känt lukten av kärlek, trygghet, värme och familj, Finns snart inte mer. Och för varje gång jag tänker på det så hugger det hårdare i hela min kropp. Det var ganska enkelt i början men jag börjar tappa balansen nu. 


Vi har börjat flytta saker till lägenheten som vi ska hyra, köpt lite nytt och så vidare. Det kommer bli jätte fint och bra men det är jobbigt, som fan. Det är inget datum bestämt men när som helst kommer vi sova där första natten, och sen aldrig mer hemma. På Torsdag får mina katter ett nytt hem, jag vet att dom kommer få det jätte bra. Det är ute på landet, på en gård med massa andra djur och skogar som dom kan springa i. Familjen känner vi sen tidigare, annars hade jag aldrig lämnat bort dom. Jag älskar mina fina katter så himla mycket, ni som har husdjur vet hur det är, det är en del av familjen. 

Nej, det är sjuk turbulens just nu, jag vet att jag kommer rida ut den här stormen också men det kommer vara jobbigt, man får helt enkelt ge det tid. 

RSS 2.0