Tisdag -Längtar till imorgon!!


Så jäkla skönt att börja 12.00 idag, och vädret har ju varit på topp! Men självklart, just när jag tar med mig några barn ut och vi ska äta mellis i solen så börjar det regna och sen hagla, haha. Men sen kom solen fram igen och då blev jag glad, mår så bra av solen!

Måndag -påsklovsveckan


Har haft en sjukt bra helg men massa fina vänner och goda drycker! I Lördags åkte jag  till Knivsta där vi drack öl och åt sushi innan vi drog till Lisa i stan som hade i flyttningsfest, kvällen avslutades på saluhallen. Tog taxi hem med Jackie och darling P vid 05,00 och skedade med dom all night. Söndag bestod av skit snack, bakis mat och skjutsa hem Jackie, på vägen passade vi på att kolla på en bil till mig som vi kommer åka och hämta på onsdag! Så glad :-D 

Idag har jag vickat på dagiset som jag jobbade på förra terminen, roligt att vara tillbaka (även om det bara är för den här veckan), fick många kramar och varma välkomnanden av barnen så det är kul att man är uppskattad liksom! 

Idag fyller min fina mamma år så Jakob och Jessica kom hit ikväll så lagade Jakob aka Per Moberg 3 rätters middag, mumma!
Lördag


Sitter i bilen på väg till Knivsta in the moment, vi ska käka och dricka lite öl hos Bella sen blir det inflyttningsfest och  troligtvis stan! Igår åkte jag och hämtade Filip och Albin så drog vi till Nicke, där även fler var och drack lite öl och spelade massa roliga spel, skedade sen med bästa U! Vi hade mys-frulle imorse och satt och kollade på roliga klipp på tuben.


Helgen.


 Hon är bra hon, min fina vän!

150324


Värsta dagen på vela veckan, Tisdag. Är alltid så jäkla trött på Tisdagar! Men dagen fick fort, efter jobbet drog jag till Lindas jobb och snackade lite skit och drack kaffe. Nu på kvällen har jag Philip och Jakob kastat massa skit på soptippen och jag körde med släp för första gången och det gick galant!! ( vad annars liksom, jag är king på att köra bil.)


 


150323Måndag igen och det är alldeles för grått och tråkigt ute för att jag ens ska känna mig lite levande. Helgen gick för fort men jag hade himla roligt så egentligen gör det inget. Har fått ett nytt schema så denna vecka börjar jag 09.30-14.30, riktigt tråkiga tider och jag skulle vilja ha mer timmar men jag är glad att det blir något iallafall :-) Förra veckan tog kål på mig, gick med olika vikarier nästan varje dag och jag är ju faktiskt också bara vikarie och har inte riktigt fått in allt i huvet än så det var mycket att stå i om man säger så, MEN jag klagar inte för jag lärde mig mycket och är glad att cheferna tror och litar på mig och ger mig ett sånt stort ansvar som jag faktiskt fick! 

Ikväll ska jag möta upp min bror för han ska lämna bilen i P´s garage så ska väll snacka lite skit med honom och sen hjälpa mamma med massa saker hemma, Mäklaren kommer och knäpper kort på Fredag så det är mycket som ska göras. Känns ganska tungt att sälja mitt barndomshus men ibland måste sådant göras!


Saknar varma somar kväll i mitt fina Björklinge, vill aldrig flytta här ifrån! 
 

Måndag 9/3


Vilken härliga dagar vi har haft i Uppsala de senaste dagarna! Jag njuter till fullo och suger in solens alla strålar. -jag blir lycklig av solen!

I Fredags drog jag till min kusin efter att firat Fredrik. Tog några öl och snackade skit med han Jens och Emil. I Lördags åkte jag och P hem till Jackie och drack lite kaffe, självklart köpte jag med mig sushi från bästa stället. Jackie och Robin åkte med oss hem och vi förade lite här sen drog vi tjejer till Linda där massa tjejer var och kvällen avslutades på Bj, träffade många fina vänner, både nya och gamla så det var en riktigt rolig kväll (även om jag var tvungen att trycka i mig korv samt dricka Cola på krogen, haha men det smög jag med, alla trodde det var groggsing ;-)).

Förra veckan beställde jag hem skal till ipaden och 2st. till telefonen, så nöjd! Torsdag 5/3

Är som vanligt skit dålig på att skriva här så jag undrar varför någon egentligen går in och läser.. Hehe..
Jag kommer inte ens ihåg senast jag skrev så vet inte hur mycket ni (eller mitt framtida jag) vet om mitt nuvarande liv. Men jag jobbar ca. 60% på Almtunaskolan och jag stortrivs där! Mamma håller på att sluta röka och jag kunde inte varit stoltare över henne, förra veckan låg jag typ döende i soffan pga öroninflammation, som jag även hade i december också, less på skiten! Sen tror jag faktiskt inte det hänt så mycket mer som är värt att nämnas. 

Fredag imorgon och min svåger fyller 20 år så vi ska hem till svärföräldrarna och äta middag och sen på Lördag blir det lite mys i stan med mina vapendragare. 


Saknar sommaren, saknar gemenskapheten och värmen! Men snart är vi där och då ska jag njuta till fullo. Förra sommaren var så luddig för mig, stora omställningar och viktiga val att göra, illamående men också helt underbart!

RSS 2.0