Säg inte att du förstår om du inte gör det. Säg inte att du tar emot mig om jag faller om du tänker knuffa omkull mig.
Jag är en komplicerad känslo människa på oliak sätt, jag har ibland jätte svårt att sätta ord på mina känslor och ibland jätte lätt. Jag har svårt att ta kontroll över mina känslor och oftast går det över styr, både när jag är ledsen och glad.  Jag har på senaste haft jätte svårt med att kontrollera mig själv, mina tankar, mina känslor, mina ord och min handlingar. Jag är här men ändå inte här.

Det är jobbigt just nu, men det har ni väll redan förstått. Jag kämpar på men det gör ont, så satans ont i hela min kropp. Jag har tur som har ett jobb jag älskar och arbetskamrater som jag trvis så bra med, annars hade jag aldrig kunnat tagit mig upp ur sängen på morgonen.  Och för att inte tala om mina vänner, min familj, ni ska ha stort tack som ringer varje dag och kollar läget med mig, som kommer hit och hjälper mig, som bara håller mig upp när jag inte längre orkar stå. 

Jag vet att det bara är en fas, jag vet att det kommer bli så mycket bättre, men det är en lång och jobbig väg med många hinder. Jag kommer resa mig upp, starkare än någonsin, det vet jag. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0