Tillbaka efter flera månaders bloggtorka.

Typ 100år sedan jag skrev ett inlägg här, det verkligen ekar tomt här. Märkte bara av att jag loggade in på portalen att jag inte ens förstod vart jag skulle klicka. Men nog om det, jag funderar på att börja blogga igen, dels för att kunna gå tillbaka och läsa men också för att ventilera och diskutera, ja med mig själv då såklart, men det är något med att blogga som jag verkligen gillar. Jag är en öppen person och har inga problem med att prata och berätta om mig själv så därför tänkte jag att jag kunde börja blogga igen i stället för att gå och köpa en ny dagbok som troligtvis kommer ligga och samla damm.
Jag skriver dagbok också, mina allra hemligaste och mörkaste tankar, sidor som jag ofta bränner tupp efter något vecka och ibland månad.

Jag funderade om jag skulle starta upp en ny blogg, på en annan portal och bara börja på ett nytt blad men jag vet inte, tror jag inte har kunskap eller ork till det. Så jag fortsätter väll här tillsvidare iallafall.

För att detta inlägg inte ska behöva bli längre än vad det redan är så kommer ja avsluta här och skriva om mitt liv idag, i ett annat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0