TisdagHelgen var on top med fina vänner. Mådde inte alls bra i Söndags och kan faktiskt inte förstå hur de gick till då vi tog det väldigt lungt i Lördags, men nej, jag låg och kramade gustavsbergarn hela dagen och kunde inte äta förrens klockan var 5. Mådde även dåligt i Mådags men tog mig till skolan och det var en riktigt spännande lektion om depression och bipolär sjukdom.
 Vi har just nu psykiatri 1 och hela kursen har varit super rolig och spännande och det gör mig så glad att jag valt psykiatri som inriktning!

Idag har jag varit ute i stan med mamma och hennes hund, sen gick vi in på gränby och handlade lite presenter till P som fyller år imorgon. Fan vad svårt det är att köpa presenter till en kille som redan har allt, har råd att köpa det han vill själv och är väldigt kinkig när det kommer till kläder och skor. Jag menar, jag vill inte köpa någon inredning för det känns mer som att jag köper det till mig själv då haha? Men jag hittade lite som jag tror att han gillar iallafall, annars får han väll lämna tillbaka det. 

 Just nu sitter jag i köket hos mamma och hon lagar mat till mig, så himla gullig hon är och så skönt att få lagad mat iband :-) Ikväll ska jag hem till syrran och hälsa på dom lite och sen måste jag hem och plugga igen samt försöka hinna baka lite till gästerna som kommer och firar P imorgon. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0